Pivní steaky

Pivní steaky

Příspěvekod drobek » 23 srp 2010, 00:04

Všechny recepty na grilování přikazují, že se má maso na grilu obracet jen jednou. Tento návod je výjímka, ale funguje to.
Recept je to strašlivě jednoduchý:
Maso na grilu potírejte během pečení usilovně pivem a obracejte, aby čerstvě natřená strana byla obrácena k plamenům.
V průběhu pečení pivo prosákne do masa a nejen ochucuje a napomáhá propečení a měknutí, ale i vytvoří dobrou kůrčičku.
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1873
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Zpět na Vepřové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků

x