Stránka 1 z 2

Dry Age

PříspěvekNapsal: 27 zář 2015, 09:52
od Brutzel-Svejk
Jedna z metod suchého zrání masa. Ztráta váhy až 40%, proto je tento druh masa hodně drahy. Při vlhkosti vzduchu okolo 60%, proudící ho vzduchu 0,5-2,5 m/sec a blízko bodů mrazu zraje Rib Eyed 21 až 28 dni než se odřeže od kosti. 500 gramovy příklad. Maso je velmi intenzivní chuti možná i proto ne věc každého gurmána.

Re: Dry Age

PříspěvekNapsal: 27 zář 2015, 14:12
od drobek
Honem sem s ním aaa KOukám a vidím změny, snad se to ujme.

Re: Dry Age

PříspěvekNapsal: 27 zář 2015, 15:04
od Brutzel-Svejk
Necham jen tu hlavní stránku ty pod téma změním na toto.

Re: Dry Age

PříspěvekNapsal: 28 zář 2015, 04:59
od Mánek
Za mě bych řekl ne, ale jak myslíte...

Re: Dry Age

PříspěvekNapsal: 28 zář 2015, 09:20
od drobek
Já vím, tobě se to už jednou nelíbilo. Uvidíme. Ještě, neměl by se klub přesunout na první místo? ???
A dál, navrhoval bych sloučit hamburegerologii, steakologii a paprikologiii, myslím u těch prvních dvou ty všeobecné kecy. Ty dát dohromady do úvod, rady a porady. ???
Recepty pak do fóra pod recepty na roštu, zase jako podfórum, ale tam.
Ubylo by z dlouhého seznamu který je kritizován. ddd
A dál, navrhovals nové logo, obrázek na první stranu, obsah fóra. Nemohlo by to být tam a změnit i tu první stranu? Já vím, že nalevo zbyde logo phpbb, s tím se nedá nic dělat, jsou to tvůrci. aaa
Ještě bych mohl zkusit poptat se jestli by nám, ale by to za úplatu, ten co dělal kudlanka.cz. Je to syn mé kamarádky, má ale spousty práce a i ona z něj musí věci mámit. Přesto se zeptám. ???