Stránka 1 z 1

Zpracování ryby od A až do ZET

PříspěvekNapsal: 09 pro 2012, 12:22
od Mánek
Protože hodně lidí tápe v tom, co s živou rybou - a nemusí to být nutně jen vánoční kapr, myslím, že tato videa, která natočil šéfkuchař pan Petr Stupka, mohou pomoci nejen tomu kdo rybu připravuje, ale hlavně i rybě samotné, aby byl její konec rychlý a pokud možno bezbolestný...

Usmrcení ryby:
http://www.youtube.com/watch?v=tL7ePJ64BJk&list=PL8ED3CD6EC4F685F4&index=1

Odstranění šupin
http://www.youtube.com/watch?v=y1EG-NPNLbU&list=PL8ED3CD6EC4F685F4&index=2

Vykuchání:
http://www.youtube.com/watch?v=E2FTAl26QdE&list=PL8ED3CD6EC4F685F4&index=3

Porcování:
http://www.youtube.com/watch?v=N18NndvAkAw&list=PL8ED3CD6EC4F685F4&index=4

Odstranění kůže u rybích porcí:
http://www.youtube.com/watch?v=8-b6-xwZ4zQ&list=PL8ED3CD6EC4F685F4&index=5

Prořezání svalových kostiček u rybích porcí:
http://www.youtube.com/watch?v=dUdjFtT79Wk&list=PL8ED3CD6EC4F685F4&index=6

Ať se dílo podaří a ryba chutná!
HP

Re: Zpracování ryby od A až do ZET

PříspěvekNapsal: 09 pro 2012, 17:40
od drobek
Mánku výborně. Tisíce děkovných dopisů ti přeju. CC
Já vím, žes to měl ve svém blogu, teď je tady, blízko blizoučko, stále po ruce a snadno k nalezení. Hurá HP BB

Re: Zpracování ryby od A až do ZET

PříspěvekNapsal: 09 pro 2012, 19:56
od Mánek
Můj blog je víceméně mrtvej, tak to nejdůležitější převádím sem. :)

Re: Zpracování ryby od A až do ZET

PříspěvekNapsal: 09 pro 2012, 19:59
od drobek
Já vím, proto mám z tvého počínání takovou radost CC banan; :AD