Kuře v citrusech marinované

Kuře v citrusech marinované

Příspěvekod drobek » 20 srp 2010, 16:55

Kuře v citrusech marinované
Sassafras! - Junior League of Springfield, Missouri

1 1/4 kg různých a jakýchkoli částí kuřete, prsa, stehna...
1 stroužek česneku, rozpůlený
černý pepř podle chuti
2 lžíce oleje
1/4 hrnku čerstvého oleje z limetek (lime juice)
2 lžíce čerstvé pomerančové šťávy
2 lžičky sojové omáčky
1 lžička hnědého cukru

Omyjte kuře, osušte a pomažte česnekem, popepřete.
V misce smíchejte ostatní ingredience, kromě kuřat.
Část marinády použijte na pomazání kuřat, zbytek uschovejte na pak. Kuřata nechte marinovat aspoň 15 minut v pokojové teplotě.
Kuřata grilujte až jsou propečená, za občasného přimazávání zbylou marinádou. Po dodělání nechte 5 minut odpočinout před podáváním.
Přílohy
ja.jpg
ja.jpg (73.39 KiB) Zobrazeno 1102 krát
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1873
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Zpět na Drůbež

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

x