Kuře v bylinkách a pomeranči

Kuře v bylinkách a pomeranči

Příspěvekod drobek » 22 srp 2010, 20:33

Kuře v bylinkách a pomeranči
National Broiler Council

1 kuře na čtvrtky rozdělené, ovšem můžete použít jen prsa nebo stehna, jak to máte rádi
2 stroužky česneku, rozdrcené
1 lžička strouhané pomerančové kůry
1 lžička soli
1/2 lžičky tymiánu
1/2 lžičky rozmarýny
1/2 lžičky pepře
1/2 hrnku pomerančové šťávy
1 lžíce octa
1 lžíce Worcesthire sauce

V misce smíchejte česnek, pomerančovou kůru sůl, pepř a bylinky. Prsty odtáhněte kůži na kuřeti a bylinky tam vetřete.
Smíchejte pomerančovou šťávu, ocet a Worcesthire sauce.
Kuře dejte na gril kůží nahoru na mírný oheň. Grilujte za občasného mazání tekutinou, tu a tam otočte, asi 40 minut, až můžete do kuřete snadno zapíchnout vidlička a neteče krvavá ani růžová šťáva nebo lépe na vnitřní teplotu 82°C
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1873
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Zpět na Drůbež

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

x